Вход • Пиши • RSS | Календар • Капсули • Автори 804 • Статии 27646 • Коментари 1385 |
Как се правят вкусни палачинкиот 09-07-2016 15:33По-долу представяме няколко практически съвета, затова как да приготвите палачинковата смес, за да не бъдат готовите палачинки „надупчени“, прекалено дебели или тънки. Правилно комбиниране на продуктите Основната характеристика на палачинковата смес е това, че тя трябва да има кремообразна консистенция. За съжаление, в повечето случаи е трудно да се постигне това. Правилно приготвяне на палачинковото тесто Не е трудно да намерите в Интернет лесна рецепта за палачинкова смес. Когато изберете една от всичките, не трябва да забравяйте да разбиете добре брашното /не бива да има в сместа бучки/. За тази цел, най-добре е да изполвате миксер. Ако желаете да постигнете това с помощта на тел или вилица – трябва да се въоръжите с търпение. Палачинковото тесто следва така да се приготви, че при изпичането му, получените палачинки да не бъдат прекалено дебели, тъй като не толкова сместа, а плънката има по-голямо значение при сервирането на ястието. Виж още Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 : автор : (гост) • 0 коментара • 1080 прочитания • 319 уникални таг : рецепти палачинки |